luni, 7 decembrie 2015

Doctor Serban

Pentru un implat bun si corect pus trebuie sa iti gasesti un doctor stomatolog foarte bun, care sa te ajute in problema pe care o ai.  Sotutia este sa cauti pe internet si sa accesezi www.drserban.ro si sigur vei fi multumit de alegerea facuta.
Exista mai multi factori care influenteaza costul unui implant dentar. Inainte de toate, trebuie sa intelegem insa ca implantul dentar
reprezinta un tratament si nu o piesa simpla din metal (titan sau zirconiu), prin urmare ceea ce platim de fapt este un viitor dinte sau o viitoare lucrare dentara, care trebuie sa fie sanatoasa, functionala si nu in ultimul rand, estetica.
Materialele folosite pentru implanturi si viitoarele proteze aplicate pe acestea, justifica si ele pretul final al unui implant dentar. Tipul si calitatea titaniului din care se realizeaza implanturile fac diferenta intre un implant dentar low cost si un implant dentar rezistent in timp si care ne confera siguranta.
 
In general, cu cat un implant dentar are un brand mai popular, cu atat poate fi mai scump. Este bine de stiut insa, ca acest cost nu este corelat neaparat in mod direct cu rata de succes sau cu calitatea tratamentului in sine. La baza unui implant de calitate stau in general ani buni de cercetare si multe studii stiintifice, care au condus in final la un produs functional si rezistent care sa confere siguranta unei osteointegrari trainice. Exista sute de implanturi dentare la nivel mondial, iar in pretul celor mai scumpe se reflecta anii de cercetare, oferind insa o garantie aproape de necontestat impotriva complicatiilor care pot aparea.
 
Medicul implantolog lucreaza intotdeauna in echipa cu un tehnician dentar, care va realiza viitoarea lucrare pe implanturile inserate in os. Astfel ca, o lucrare dentara efectuata de un tehnician bun, care utilizeaza echipamente si materiale de calitate, va avea evident un pret mai mare. Tehnicianul dentar lucreaza cu bonturi speciale din titan sau zirconiu, acestea din urma fiind mai scumpe. Prin urmare toate aceste aspecte se vor reflecta in costul final al implantului dentar.
''Pentru ca suntem la curent cu ultimele tehnici in implantologie orala si chirurgie orala, am introdus in maunoperele noastre cea mai sigura metoda de augmentare osoasa, de vindecare si regenerare tisulara, de elevare a sinusului maxilar fara complicatii: tehnica PRF''.
Numai la acest cabinet stomatologic iti poti face dantura perfecta, si la acest doctor minunat care te poate ajuta in problema ta:
 
''Dr Serban Alexandru Marius Dacu
Medic stomatolog competenta implantologie
Membru ESED (Societatea Europeana de Estetica Dentara)''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu