duminică, 29 noiembrie 2015

Suspendare activitate firma

Este destul de usor sa iti faci o firma, insa unora li se pare mult mai greu cand vine vorba despre suspendare activitate firma. De multe ori cei care au firme e bine sa apeleze la experti in audit financiar, la cei care se pricep la contabilitate, caci legile sunt severe si complexe. Doar un om priceput poate deslusi toate hatisurile si poate intelege ce anume este de facut pentru ca firma sa mearga bine sau, din contra, activitatea sa sa fie suspendata in conditii optime.
Am niste prieteni care au o firma
de vreo zece ai si care s-au decis sa isi incerce norocul intr-o alta tara. Din acest motiv isi doresc acum sa suspende activitatea firmei. pentru ca nu stiau exact care sunt pasii ce trebuie urmati, au cautat pe internet si au gasit firma chronax. ro.
Cel mai bun lucru este ca pe internet exista multe firme de contabilitate care isi fac reclama. ideal este ca omul sa se documenteze bine inainte si sa aleaga in cunostinta de cauza, in functie de nevoile si asteptarile pe care le au.
 O firma de contabilitate buna, sigura, de incredere care sa se ocupe de tot ce inseamna acte contabile. Aceasta firma Chronax  este  formata dintr-o echipa de tineri pasionati de domeniul contabilitatii, orientati in permanenta pe nevoile si asteptarile clientului si doresc  sa ofere servicii de contabilitate profesionale la standarde cat mai inalte.
Pe perioada suspendării activității, firmele nu mai pot desfășura activitatea pentru care s-au autorizat, prin urmare nu mai au posibilitatea de a emite facturi. Cu toate acestea, există și o serie de activități pe care o societate suspendata temporar le poate desfășura: își poate menține conturile bancare și gestiona sumele deținute, poate încasa sume provenite din activități încheiate înainte de data suspendării, poate avea în continuare sediu și angajați cărora să le plătească salarii, poate face achiziții, însă nu le poate amortiza sau deduce.
Multe corporatii sustin ca scopul lor principal este acela de a satisface nevoile clientului. Nu si noi! Noi credem ca asta este doar o cerinta minima pentru a ramane in mediul de afaceri.
La Chronax, nu cautam doar sa ne multumim clientii, ci facem tot ce stim mai bine pentru a-i incanta, pur si simplu. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu