duminică, 27 decembrie 2015

Certificari ISO

Zilele trecuta am avut o discutie cu un prieten despre certificari ISO si ce despre cum se ofera consultanta iso. Trebuia sa stiti si voi ca certificarile iso sunt echivalente cu un certificat de competență pentru un individ. Intr-un cuvant certificarile iso sunt pentru firma, ceea ce niste certificate de competenta sunt pentru un individ.
Sistem de Management al Calitatii (SMC) certificat este necesar pentru ca in acest fel veti avea confirmarea faptului ca societatea / organizatia dvs. respecta cerintele standardului ISO 9001:2008 privind Sistemele de Management.
„Certificarea ISO 9001” reprezinta o apreciere a calitatii actului managerial, a bunelor practici din organizatie, a orientarii organizatiei in directia calitatii.

Avantajele certificarii iso sunt:

bulletpastrarea pozitiei de piata si cucerirea a noi nise de piata;
bulletimbunatatirea imaginii organizatiei si plasarea acesteia pe piata concurentiala intr-o pozitie avantajoasa;
bulletcoordonarea si conducerea activitatii intregii organizatii intr-un mod planificat si sistematic, conform principiilor managementului calitatii;
bulletcresterea increderii partenerilor de afaceri (clienti, furnizori) in serviciile si produsele oferite, precum si in respectarea conditiilor contractuale asumate;
bulletcresterea satisfactiei clientilor prin indeplinirea cerintelor acestuia, generand incredere
bulletconfirma partenerilor (clienti, furnizori) ca societatea functioneaza pe baza unui sistem de calitate recunoscut international;
bulletcrearea cadrului pentru imbunatatirea continua a proceselor interne;
bulletimbunatatirea performantei produselor si serviciilor livrate clientilor;
bulletavantaje economice generate de scaderea ponderii produselor defecte, scaderea clientilor ce migreaza catre alte companii si scaderea nemultumirilor clientilor;
bulletadaptarea activa si sistematica la modificarile conditiilor pietei;
bullettransparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei;
bulletindeplinirea conditiilor de participare la licitatii.
In ziua de azi sunt multe firme care ofera certificari ISO la preturi acceptabile, dar sunt si multe firme care doresc obtinerea certificari ISO la preturi sub cele rezonabile.
Inmanarea unor certificate ISO reprezinta un proces destul de lung si complicat.
O firma serioasa si ridicata pe piata ce ofera inmanarea unor certificate ISO este RoyAlcert. O firma de incredere ce sta la dispozitia Dnv. Acesta il gasiti foarte usor pe Bd-ul Iuliu Maniu, Nr. 188, BL. C, SC. 1, AP. 32, Sector 6, Bucuresti. 
RoyAlcert va poate ajuta intr-un mod cat mai eficient si mai bun si va certificari iso la preturi mici, acceptabile pentru orice client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu