sâmbătă, 26 decembrie 2015

Amenajari pentru curte si gradina

Prietena mea are o gradina de vis, cu multi trandafiri de toate culorile, si tot felul de flori frumoase. A vrut neaparat sa isi faca mai frumoasa curtea si gradina, asa ca s-a gandit sa isi puna pavele. A cautat pe internet sa gaseasca ceva interesant si frumos, si a gasit la preturi la pavele foarte bune. Era in culmea fericirii ca si-a gasit pavele, si de acum putea sa isi scoata o masa in curte.  Gasind la pavaje la Pavconsult.ro, era tocmai ce ii trebuia.
De abia astepta sa isi vada curtea si gradina amenajata cu pavaje, sa se relaxeze si ea dupa atata munca. Ii placea in mod deosebit sa isi bea cafeluta la masuta din gradina, sa isi primeasca musafirii in curte, mai ales sa le arate cum si-a amenajat-o cu pavele.

Isi vazuse visul implinit, mai vroia sa mai faca cate ceva in gradina, dar toate puteau sa mai astepte putin pana termina cu aranjarea pavajelor.  Isi gasise exact modelele preferate cu niste culori foarte frumoase, erau de o rezistenta foarte buna. Era foarte multumita ca pavelele erau foarte usor de montat si nivela spatiul din gradina extraordinar de bine.
Bugetul ei era unul pe masura, exact tocmai de a achizitiona pavajele care si le dorise pentru curtea si gradina ei, isi putea calcula cu usurinta, preturile erau calculate pentru metri patrati, si nu pentru fiecare piesa.
Acest aspect va va ajuta sa determinati cate piese de o anumita forma se incadreaza intr-o marja de preturi.Insa, primul pas in cumpararea pavajelor este masurarea suprafetei din gospodarie.
''Pentru a imbunatati aspectul gradinii dumneavoastra, echipa PavConsult recomanda pavele din beton. Acestea au o durabilitate sporita, iar daca montajul este efectuat de o echipa de profesionisti, durata de viata a pavajului creste.Betonul prezinta in general o buna rezistenta la solicitarea de compresiune. Din acest motiv, in industria constructiilor este principalul material utilizat, folosindu-se beton atat armat, cat si precomprimat''.
''Echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie pe toata durata achizitiei pentru ca dumneavoastra sa puteti lua cea mai buna decizie in alegerea pavajelor dorite. In functie de traficul pentru care vor fi folosite pavelele, este recomandat sa cereti sfatul unui specialist in privinta alegerii pavajelor potrivite, pentru a va asigura de durabilitatea acestora in timp''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu