duminică, 28 august 2016

Verificare ITP

Se pregateau sa plece in vacanta, dar inca nu stiau destinatia. Isi doreau intr-un loc unde era soare, sa fie totul frumos si curat. Chiar daca nu aveau o masina ultramoderna, stiau ca in primul rand le trebuie o verificare ITP. Doar aici poti face o verificare ITP la pret mic in Bucuresti, asa stiau ca pot pleca la un drum sigur si fara probleme.
Auto Erebus este alegerea potrivita
pentru toti cei care au nevoie de o revizie auto sau de un service auto ieftin pentru verificari sau schimburi de piese.
O echipa buna iti poate face o verificare ITP, pentru masina ta, careiti poate asigura capacitatea de a participa la trafic in conditii de siguranta. Aceasta verificare se face odata la 2 ani, in cazul masinilor de uz personal. Va spus sigur ca este necesara o verificare ITP, mai ales cand ti-o face o echipa de profesionisti cum sunt cei de la Auto Erebus, atunci stii sigur ca ai facut ceva bun.
''Verificarea ITP este reglementata in legislatia Romaniei, ceea ce inseamna ca orice sofer poate fi amendat in cazul conducerii unui vehicul a carui inspectie tehnica periodica a depasit termenul de valabilitate sau in cazul conducerii unei masini care nu corespunde standardelor stabilite pentru circularea in siguranta. Dupa aplicarea amenzii, Politia Rutiera va retine certificatul de inmatriculare al autoturismului, iar urmatorul ITP va putea fi efectuat in exclusivitate in unitatile RAR. In plus, soferul va fi sanctionat si cu puncte de penalizare''.
Erau foarte multumiti de calitatea serviciilor oferite de catre Auto Erebus, stiau sa faca o verificare ITP, ca la carte. Implicarea oamenilor si lucrul in echipa sunt, de asemenea, valori centrale ale companiei lor.
''Erebus a debutat pe piata auto din Romania in anul 2000, impunandu-se inca de la inceput ca unul dintre cei mai importanti dealeri OPEL. Pornind de la conceptul initial „Totul despre masini”, am incercat sa oferim clientilor nostri toata gama de autovehicule OPEL insotita de servicii de cea mai buna calitate.
Echipa EREBUS formata initial din 20 de membri si care numara in prezent peste 100, constand in personal specializat la nivelul standardelor GM-OPEL, atat pentru vanzari, cat si pentru serviciile after-sales, este intotdeauna la dispozitia clientilor nostri''.
adamerebus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu