miercuri, 20 iulie 2016

Paturi tapitate

Imi place tot ce tine de un confort bun, iar pentru acest lucru am fost dispus sa imi schimb prin casa mobilierul, renuntand la cel vechi. Am luat decizia intr-un moment in care nu m-am gandit cu ce voi acoperi toate lipsurile din casa, asa ca m-am trezit cu casa aproape goala si de aici incepe aventura mea. In primul rand am vrut neaparat sa imi cumpar paturi tapitate Acaju, si dupa aceea restul de mobilier. Important era ca gasisem si paturi tapitate de dormitor, ceea ce ma incanta peste masura.Acaju a fost culoarea care m-a fermecat si  aceste paturi tapitate de dormitor erau exact ceea ce mi-am dorit, avand exact culoarea care am visat-o.
Cat de mult s-au bucurat parintii mei cand au gasit aceasta surpriza minunata din partea mea, schimband paturile cele vechi cu acele paturi tapitate ieftine. Nu se asteptau vreodata ca din banii mei voi schimba ceva prin casa, mai ales ca eu sunt un pic cam zgarcit canmd vine vorba de banii mei :)))
Am vrut paturi tapitate pret, mi-am luat, am vrut tot sa schimb prin casa, cu speratnta ca voi termina cat mai repede pana imi vin parintii din concediu. Norocul meu a fost ca livrarea a fost una rapida si foarte eficienta si prompta.
La Acaju poti sa realizezi paturi tapitate si pe lungimi mai mari, mai ales daca persoana respectiva este foarte inalta, asta este un avantaj pentru tine..

''Patul tapitat este patul al carui material exterior este realizat din piele ecologica, material textil sau piele naturala.

Un pat tapitat poate fi tapitat integral
sau tapitat partial (tablia sau lateralele).
Poti alege un pat dormitor tapitat atunci cand doresti ca ambientul sa fie mult mai calduros, cand iti doresti mai mult confortla atingere sau cand iti doresti sa ai o anumita culoare in dormitor si nu ai alta solutie.

In general paturile tapitate sunt pe dimensiuni standard, paturi tapitate 90x200, paturi tapitate 140x200, paturi tapitate 160x200 sau paturi tapitate 180x200.

Paturile tapitate pot fi realizate cu somiera metalica sau fara somiera, intr-o gama diversificata de materiale si culori.
Ai posibilitatea sa alegi din mostrarul de culori ceea ce ti se potriveste.

Personalizeaza-ti dormitorul dupa cum iti doresti, cu patul si mobilierul potrivit ambientului tau''.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu