luni, 11 ianuarie 2016

Invitatii la nunta

Se apropia cu pasi repezi nunta prietenilor mei. S-au ocupat in primul rand de personalizare invitatii nunta pe care sa le trimita prietenilor lor cerand sa aiba pe ele,  ceea ce considerau ca ii reprezinta cu adevarat, si ii facea fericiti. Au vrut invitatii grena, cu chenar alb, cu litere albe scoase in relief, cu flori de camp pe margine si un balon cu nacela
in mijloc, caci lor le placea viata traita la intensitate maxima.
Era visul lor sa se casatoreasca, mai ales ca se iubeau foarte mult, totul incepuse ca o poveste de dragoste.
In general nunțile nu trebuie să fie doar frumoase și plăcute, ci au nevoie de elemente deosebite. De aceea e bine să privești nunta ca pe un ansamblu.  Nunta lor era plina de farmec si voie buna,  iesise o petrecere foarte reusita, si invitatii erau foarte multumiti si fericiti. Fusese organizata ca la carte inca de la inceput, cu gust si pricepere, o nunta de tineri foarte frumosi, toata lumea  s-a distrat la maxim. Fireste ca emotiile cele mai mari le-a avut mireasa, isi dorise o nunta exceptionala, stia ca acest eveniment nu il va uita niciodata. Nu este chiar ușor să organizezi o nuntă, mai ales că trebuie să te gândești la atâtea lucruri, sa trimiti invitatii, meniul la restaurant, alegerea rochiei de mireasă, a accesoriilor și multe altele. Dar s-au descurcat foarte bine din toate punctele de vedere, au stiut cum sa isi faca invitatii fericiti si multumiti.
La inceput s-au gandit cand sa trimita invitatiile de nunta, si au ales sa le trimita cu cateva luni inainte, si au vrut  să li se răspundă cu cel puțin trei spătămâni înainte de nuntă, pentru a știi la timp câți invitați vor fi prezenți. Era totul o feerie, era ceva de nedescris aceasta nunta, totul era prea perfect pentru a te distra la maxim.
Fiecare mireasă vrea ca nunta ei să fie specială, iar asta înseamnă să avem grijă ca detaliile, de la invitațiile de nuntă și până la aranjamentele florale, să fie perfecte. Dar nu trebuia sa lipseasca de la aceasta nunta frumoasa si aparatul de fotografiat. Isi doreau sa faca multe poze, cu toti invitatii, sa ramana cu amintiri placute toata viata.
Parintii lor erau foarte bucurosi ca au putut sa ii ajute la organizarea nuntii lor, erau mai in varsta si mai intelepti, au stiut sa le ofere clipe de neuitat, erau foarte apreciati de ei. Conta foarte mult pentru prietenii mei, ajutorul parintilor lor, mai ales ca erau foarte priceputi in ale nuntilor.
Au avut foarte multi invitati,  o mulțime de rude și de prieteni, toata familia, dar erau foarte fericiti ca au fost alaturi de ei in ziua cea mare.
Evident, invitațiile trebuie să se asorteze cu tematica nunții, cu designul, culorile și textele create exclusiv de miri.  Ce-i drept, o invitație de nuntă nu va convinge niciodată pe cineva să vină la eveniment dacă nu vrea, oricât de ingenioasă ori haioasă ar fi. Cu toate astea, trebuie să le acorzi importanța cuvenită și să le insufli invitaților dinainte entuziasmul de a lua parte la ziua cea mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu