luni, 11 ianuarie 2016

Fotografii de nunta extraordinare

Cand te gandesti sa faci nunta ai vrea sa fie pentru toata viata,sa fie cel mai frumos lucru din viata ta. Verisoara mea a intalnit barbatul vietii ei, si s-au hotarat sa isi uneasca destinele. Cei doi formeaza un cuplu reusit.
Cu putin timp inainte de nunta au inceput sa isi faca planuri ca sa iasa pe placul lor.
A sosit marele eveniment( nunta), o placere sa fii alaturi de miri si de atatia invitati. Au primit binecuvantarea de la preotul unei biserici din cartier, si au fost foarte multumiti.

Receptia a avut loc la un restaurant renumit unde toti invitatii s-au simtit foarte bine pana dimineata. Nerabdatori au vrut sa faca fotografii de nunta extraordinare, cu un profesionist care a facut cele mai frumoase fotografii de nunta. Ei sunt foarte fotogenici, mai ales se vede cand sunt impreuna si sunt dornici de fotografii frumoase si reusite, iar acest fotograf bun a reusit acest lucru exceptional.
A fost o zi minunata cu multe amintiri placute atat pentru noi cat si pentru miri, acest moment frumos va ramane unul memorabil. Era o nunta asa cum trebuia sa fie, iar mirii erau inconjurati numai de oameni veseli si cu mult chef de distractie.  Se putea citi pe fetele lor emotia si fericirea, au glumit, au ras de ne-a molipsit pe toti inca de la inceputul nunti.
Isi doreau nespus de mult ca aceasta nunta sa fie una mai speciala, eleganta si cu mult stil. Invitatii au fost rasfatati cu multe bunatatii, mai ales cand au aparut cu tortul de 12 etaje.
Verisorii mei sunt oameni foarte iubiti de familie si prieteni, imediat s-au atasat foarte repede de prietenii prietenilor lor. Ei fiind doua persoane vesele si distractive, foarte indragostiti unul de celalalt.
Sedinta foto de nunta a fost o adevarata placere pentru noi in aceasta zi speciala din viata lor.  Nasii lor formau o pereche reusita si emanau fericirea care nu o intalnesti mereu. Impreuna cu mirii au fost primi la sedinta foto.  Mireasa a fost superba, era plina toata numai de zambete, foarte fericita, asa cum este orice mireasa in ziua nuntii, iar alaturi de iubitul ei drag formau o pereche mai mult decat reusita, numai cand ii priveai iti dadeai seama ca dragostea lor pluteste in aer, formau familia fericita.  Isi doreau foarte mult si un bebe ca sa fie familia completa, dar mai dura ceva timp pana atunci.
In ziua nunti au avut parte de o vreme foarte buna, exact asa cum isi doreau. De fapt nu poti controla vremea.
La acea sedinta foto au reusit sa ii surprinda pe nasi alaturi de parintii lor, inconjurati de oameni dragi, au fost niste clipe foarte emotionante. Cand vor iesi fotografiile o sa vedem tot ce a insemnat aceasta nunta.
Firma JADORIS  este renumita in tara si sunt foarte apreciati pentru ceea ce fac, stiu sa organizeze totul ca la carte.
Mirii asteptau cu nerabdare sa vada dupa sedinta foto de dupa nunta cum au iesit fotografiile facute de un fotograf bun si experimentat.
De abia astept sa le vad si eu albumul care l-au facut acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu