duminică, 25 octombrie 2015

Studio 20

Jobul potrivit oricarei fete este acela de videochat. Multe fete isi doresc sa se angajeze la un studio video chat . Este un job frumos, usor si poti castiga foarte bine din asta.
O prietena s-a decis sa faca videochat,  isi dorea chiar foarte mult sa faca asta si chiar ii placea  mult. Asa ca a luat legatura cu Studio 20.

In acest moment este foarte fericita si mandra de realizarea ei, castiga foarte bine si face asta cu cel mai mare drag. Nu regreta nici o clipa ca a ales sa faca videochat, si nici nu are de gand sa se opreasca sa nu mai  faca asta.
Studio 20 a ajutat-o sa isi indeplineasca visul. Jobul de model de videochat presupune, ca orice alt job, ca vei avea un loc de munca, un program, drepturi si obligatii si vei fi platita conform unui contract pentru munca ta.
Dar ca orice alt job trebuie tratat cu aceeasi seriozitate, si luat in serios.
Echipa Studio 20 este formata din personal tanar, dar bine instruit. Experienta acumulata de management incepand din anul 2000, cand au infiintat primul studio, se reflecta foarte bine in echipa care se ocupa de modele si care stie cum si care vrea sa te ajute. 
Jobul de videochat se face prin intermediul unei camere video,  internetului si a unui microfon.
Cheia succesului in videochat este sa privesti jobul ca pe un loc de distractie, sa vezi aceasta lume virtuala ca tronul tau de regina, locul unde esti cea mai draguta, placuta, curtata femeie.
Studio 20 este cel mai mare studio de videchat din Romania, in acest moment. Acesta este situat in PiataVictoriei din Bucuresti si se intinde pe o suprafata de peste 800 de mp, cu o investitie de aproximativ 200 mii de euro. 
Studio 20 a deschis al doilea studio de videochat. Aici urmeaza sa lucreze peste 100 de modele, iar cu tot cu personalul auxiliar vor fi angajate aproximativ 120 de persoane. „Pentru acest al doilea studio al retelei Studio 20 asteptam venituri de aproximativ 600 de mii de euro in 2015 si de pana la 1,5 milioane de euro pe an, incepand cu 2016” declara Robert Vanderty, managerul studioului.
Ca model de videochat ai un program flexibil si iti poti stabili singura programul de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu