vineri, 25 septembrie 2015

Arhivarea si gestionarea documentelor

Arhivarea electronica se impune tot mai mult ca o necesitate stringenta pentru toate companiile. Managementul documentelor Te poate ajuta cu asta.


Cresterea volumului de informatii generate in cadrul companiilor si institutiilor conduce la riscul pierderii sau deteriorarii documentelor fizice, la pierderi insemnate de timp pentru regasirea informatiilor nestructurate si, la costuri mari cu copierea, cu asigurarea securitatii informatiilor in locatii special amenajate si a continuitatii operationale. Un aspect relevant este si respectarea normelor legale in vigoare ( Legea Nr. 135/2007 privind arhivarea documentelor in forma electronica).
In mediul de afaceri actual extrem de competitiv, informatia este cea mai importanta resursa a organizatiilor, iar aceasta, in cele mai multe cazuri, se regaseste in documente pe hartie. Sistemele de captura ( scanare, catalogare) a informatiilor reprezinta primul pas in gestiunea performanta a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare din cadrul acestora.
In momentul de fata  On Base este unul dintre cele mai flexible si mai cuprinzatoare produse de Enterprise Document Management de pe piata. Acesta este dificil si va poate permite sa stocati fisiere electronice in orice retea de partajare de fisiere, de la simple servere de fisiere Windows  sau Linux, pana la dispozitive de stocare construite in acest scop. Arhivarea electronica si stocarea informatiilor importante intr-un singur loc, va ofera control complet asupra acestora si va ajuta sa rezolvati problemele legate de gestionarea continutului dintr-o varietate de baze de date, sisteme si locatii de stocare fizice. 
On Base este inventat pentru a nu va pierde niciodata datele si pentru a le tine in siguranta. Acesta va permite sa aveti un numar nelimitat de exemplare on-line active pentru fiecare fisier stocat in sistem. 
Este o solutie foarte buna pentru siguranta documentelor tale, si unchiul meu a ales aceasta varianta si este foarte multumit de ea. Il ajuta foarte mult in treburile lui. Se descurca foarte bine si este o solutie rapida. Siguranta documentelor tale este cea mai important, nu crezi ca vrei sa iti pierzi vreun document important sau sa il deterioriezi.
Unchiul meu foloseste asta de mult timp si il ajuta mai mult ca niciodata. 
Mai multe detalii gasiti aici . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu