sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Stomatologie pentru copii

Vorbeam intr-o zi cu varul meu despre afectiuni dentare, stomatologie pentru copii, si tot ce mai era la capitolul ''dantura''. Stiam ca nu prea se duce la stomatologie pentru copii, dar am facut in asa fel sa ii obtin prima vizita la Clinica Trident. Au acolo niste servicii foarte bune pentru afectiuni dentare, de aceea m-am tinut neaparat de capul varului meu
sa mergem acolo. El de frica tot insista ca poate lua medicamente in caz de dureri, dar eu, nu si nu, mergem la Clinica  Stomatologica Trident, sa investigheze  toate problemele care le avea. Eram fericit ca rezolvasem un caz aparte, imi era tare mila de el, era atat de fricos ce nu vazusem niciodata la nimeni niciodata, dar cum spune'' tot raul spre bine''.
Zambetul lui de acum era ca o raza de soare, nimic nu-l mai durea, si dantura lui era perfecta. Ce iti poti dori mai mult, decat sa ai o dantura sanatoasa si pusa la punct.
Aceasta clinica de stomatologie pentru  copii este una dintre cele mai bune din tara, au servicii exceptionale, si te poate ajuta sa ai cei mai frumosi dinti, si cu ocazia asta poti scapa si de afectiuni dentare.
Eram foarte bucuros ca am putut sa ma duc cu varul meu la Clinica Trident, care au o echipa exceptionala, doar ei pot scapa copii de teama aceea care o poate avea un copilas.
''Trident Junior, departamentul de stomatologie pediatrica a clinicii Trident, a luat nastere in anul 2014 ca urmare a dorintei noastre de a oferi un serviciu complet pacientilor nostri, indiferent de varsta. Personal medical dedicat, specializat in tratarea pacientului pedodontic, tehnici si materiale atraumatice, un mediu primitor sunt doar cateva dintre suprizele cu care ii asteptam pe micii pacienti in cadrul clinicii noastre''.
''O afectiune poate fi tratata la primul stomatolog vizitat sau se poate transforma intr-o trimitere catre un specialist. De aceea, este important ca medicii specializati in diferite sub-ramuri ale stomatologiei sa se afle intr-un singur loc. Clinica Trident reuneste o echipa de 20 de medici stomatologi cu studii specializate, o experienta vasta si participari la cursuri si evenimente nationale si internationale''.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu