joi, 21 ianuarie 2016

Casuta lor din lemn

Satui de orasul aglomerat si cu multe zgomote, de blocul cu vecini galagiosi, unchii mei s-au hotarat sa isi construiasca o casa din lemn intr-un alt oras mai linistit. Dar se tot gandeau cum sa procedeze, unde sa caute, asa ca imediat m-au intrebat daca stiu vreun site care sa se ocupe cu asa ceva. Cum era normal sa stiu, imediat le-am spus ca pot gasi case din lemn de calitate la un pret accesibil. 
Va dati seama ce incantati erau ca au gasit firma aceasta, de acum puteau sa isi vada visul implinit, acela de a se muta intr-o casa de lemn de calitate si foarte frumoasa.  Au vrut ca aceasta casa sa fie dint-ro structura foarte buna, deosebit de eleganta, si vroiau
cu timpul sa isi mai construiasca si cateva camere in plus. Deja copii lor isi facusera planuri dinnainte sa isi cumpere casa lor din lemn de calitate, fiecare va avea camera lui, vor avea camera de joaca, dar cu putin noroc puteau realiza toate aceste planuri.
Deja incepusera sa isi impacheteze toate lucrurile, sa le puna in masina si sa plece cat mai departe de locul acela urat, si mutandu-se intr-un loc foarte admirabil, unde totul era natural si cu peisaje de vis. Isi facusera planuri cum, sa aseze in casuta lor din lemn, ce aranjamente vor face, sa fie toate puse la punct. Aceste case de lemn sunt foarte economice si ecologice, si materialele sunt naturale. Foarte interesant este faptul ca o casa din lemn nu difera cu nimic din punct de vedere estetic de constructiile traditionale.  Este tot ce si-ar putea dori un om, sa aiba o casuta din lemn, macar pentru vacante, dar nu toata lumea are bani pentru asa ceva. 
''SC LITARH, cu sediul in Suceava, produce case de lemn si este infiintata in anul 1998. Facem parte din APROCOR, Asociatia producatorilor de case de lemn din Romania, avem dotarea necesara si oferim case din lemn in standarde de calitate similare cu cel al firmelor de prestigiu din Europa''.
''Rezistenta la cutremur a unei case din lemn este bine cunoscuta. Lemnul este un material elastic iar peretii acestui sistem, framing, folosit de LITARH, ofera avantajul dispersarii uniforme a eforturilor catre fundatie''.
Sunt foarte accesibile, versatile, cu un consum minim de energie, costuri de exploatare reduse și impact, ecologic pozitiv, casele din lemn remarcandu-se prin arhitectura nonconformista si mediul interior luminos, sanatos, permanent monitorizat.  Sunt unii oameni care se intreaba daca aceste case sunt fragile, daca sunt calduroase, si multe intrebari fara rost.. as putea sa le spun ca nu sunt fragile, sunt chiar rezistente aceste case de lemn, au o structura foarte rezistenta. Dar fiecare cu parerea lui, dar pe mine nu ma intereseaza parerea nimanui, important era ca unchii mei si-au putut cumpara casuta visurilor lor, si stiu ca doar acolo vor fi multumiti si fericiti. 
Ma bucura sa surprind reactiile pozitive ale persoanelor dragi mie cu care discutam si ne facea placere sa stim ca au reusit in ceea ce si-au propus, unchii mei au incredere in sistemul de constructie de case din lemn pe care il promoveaza aceast firma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu