duminică, 27 decembrie 2015

Schimbarea

Un prieten s-a decis sa mai calatoreasca, sa mai plece din acest oras, sa mai schimbe lumea si locul. Dar unde sa plece si ce sa faca? El sta in Timisoara, are destule orase in care care poate pleca,nu ? Sunt o multe de chestii pe care le poate face. Dar voia sa faca ceva care sa il ajute, ceva care sa il faca sa evolueze. Lui ii placea foarte mult muzica.


Din moment ce vrea sa calatoreasca si sa schimbe lumea si locul, sa nu plece undeva sa faca ceea ce ii place? Ideea de a pleca in alt oras si a face o scoala de muzica i-a venit imediat, nici nu a stat pe ganduri cand i-a venit ideea si a inceput sa se informeze mai mult.
A gasit scoala de muzica Bravissimo Art School, in Bucuresti. A stat si s-a documentat mai mult despre aceasta scoala, si a vazut cat de buna e. Si orasul este perfect, este orasul potrivit pentru el, este exact ceea ce isi dorea, sa schimbe locul si lumea cu ceva frumos, sa se simta mai bine, iar in acelasi timp sa faca si ceea ce ii place, sa invete mai multe despre muzica, voia sa aiba un viitor si un trai cat mai bun.
Un loc nou si o lume noua era foarte bine venita pentru el. 
Acesta scoala de muzica ofera cursuri de pian, cursuri de chitara, cursuri de teatru, cursuri de vioara, cursuri de canto.
El voia sa urmeze cursurile de chitara si cursurile de canto. Era innebunit de chitara de cand era mic, este visul lui sa ajunga un mare cantaret.
Bravissimo Art School sustine performanta, descopera, formeaza si promoveaza adevaratii artisti!
Era foarte fericit de schimbarea pe care urma sa o faca, este foarte incantat de lucrurile pe care urma sa le invete si de lumea pe care urma sa o cunoasca. Mai multa experienta si ceva nou este mereu un motiv de bucurie.
Calatoria pe care urmeaza sa o faca il va ajuta foarte mult, atat in viata de zi cu zi, dar si pentru visul pe care urmeaza sa si-l indeplineasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu